Ideal Antivirus Application – What type is Right For You?

Veel antiviruspakketten bevatten tegenwoordig veel meer dan alleen een besmettingsscanner. Dat ze http://techlifehacks.net/ bestaan uit andere functies zoals een VPN, wachtwoordbeheerders en tools voor machine-optimalisatie. Ze beschermen u ook tegen malware, ransomware en informatiediefstal. Goede resultaten . zoveel oplossingen, welke voldoet aan uw eisen? De beste antivirusapplicatie is eenvoudig te gebruiken en biedt de minimale beveiliging die u nodig heeft, plus de extra’s die het verschil maken.

Al onze kampioenen, Norton 360 met LifeLock, combineren prachtige malwareherkenning met een eenvoudig ontwerp en pc-routineservicetools. Deze suite heeft ook grote waarde, met het goedkoopste niveau dat 250 GB aan back-up biedt en allesplannen die verzekeringsdekking voor meerdere apparaten bieden. Het product scoort ook goed in laboratoriumtests van AV-Comparatives en AVTest. blader door deze site

AVG Ultimate is wederom een sterke beslissing. De Trojan-scanner is eenvoudig te begrijpen en snel uit te voeren, zelfs voor beginnende gebruikers. Daarnaast heeft het een heleboel extra’s om je online veilig te houden, waaronder een webcamscherm dat ongeautoriseerde toegang blokkeert. Het programma doet het ook goed in al onze andere laboratoriumtests, met geweldige resultaten voor phishing- en malwareherkenning.

De beste antivirusprogramma’s worden regelmatig vervangen om nieuwe bedreigingen voor te zijn. Dit is erg belangrijk omdat gevaren voortdurend evolueren en veranderen. Het is verstandig om te zoeken naar een product dat de virusbetekenissen minstens één keer per dag en vaker vaker bijwerkt. Verschillende producten bieden de mogelijkheid om dit automatisch te doen, terwijl bij andere producten u mogelijk zelf moet controleren op wijzigingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.