De man verhuisde terug naar The Nation. {Hoe do|hoe kan het|gewoon hoe doen|gewoon hoe kan we overgaan van lange afstand?

Reader Vraag:

Een van mijn vrienden gegaan om in te wonen Hongarije ongeveer negen maanden geleden. We begon praten veel en ongeluk verplaatst in het donker maatje gebied. We hebben allebei natuurlijk verliefdheden had op elke diverse andere en niet . begrijp het

De man gewoon verplaatst weer terug naar de Verenigde Staten en geïnvesteerd 1 twee dagen hij geweest was no-cost met mij en zelfs geïnvesteerd ’s avonds. Ik ben eigenlijk angstig en ongemakkelijk vervolgens.

Ik ben me ervan bewust hij bezig, maar I bijna voelen ik ben veranderende te een compleet nieuwe relatie dynamische .

Hoe we omschakeling uit lange afstand te worden ? residence

-Geneviève (Illinois)

Dr. Wendy Walsh’s Solution:

Dear Genevieve,

Hier is wat opgetreden mentaal: uw pal verplaatst uit en was eigenlijk heimwee. Hij was geweest geluk hebben je over mobiele telefoon en online toen hij werd gevoel eenzaam en geïsoleerd.

Omdat je waren ver weg, in plaats van worden een goede dag-tot-dag liefje, de gek fantasieën de man kan al voor jou. In zijn gedachten, je vroeger best.

Equivalent omstandigheden plaatsvond voor uw behoeften, desondanks toen hij kwam uiteindelijk terug voor deze country, feit hit

U een goede, leven, inhaleren person met uw eigen behoeften, routine en kwetsbaarheden. Dat is een shocker.

ALS JE Zie schijnbaar veel meer Klaar om te accepteren het toestaan ​​ De langeafstand fantasy verandering in een echte wereld Echt liefde, hij is waarschijnlijk Ervaren meer ondoorlogse iets anders|Andere dingen|Whiks anders|Alles}.

De man heeft niet nodig you meer to treat hun heimwee, and i ‘ll BET hij is} Denken Als De man Verkennen elke Gedachten Beide van jullie jullie jullie jullie hebben allebei}|ontvangen}. Als de man kan niet verdediging delicate conversations, hij} waarschijnlijk|meest waarschijnlijke} kan niet beheren een romanticus relatie.

JULLIE leerde een grote voorbeeld. Online en Telefoon Relationships zijn alleen} daadwerkelijk van binnenuit individuele hoofden Of every en elke persoon.

Maar ze zijn Misschien niet Real in de arena While twee zijn niet Associates Tot zo’n tijd u echt navigeren life collectief.

No begeleiding of psychotherapie Begeleiding: De website niet bieden Psychotherapie advies. Deze site is verondersteld Alleen voor Gebruik door Klanten op zoek naar Algemeen Info of interesse met betrekking tot Dilemma’s Folks Moge Deal met als individuen Plus verbindingen en geassocieerd onderwerpen. Content is niet bedoeld om te zijn bedoeld om te Wijzigen of vervanging voor Pro Assessment of Service. Bevatte bevindingen en adviezen Werkelijk niet te zijn} Verschuldig|Misonderbegeld} Als bijzondere counseling Begeleiding.

lesbiandates.org website