Biologisch engerlingen bestrijden in gazon

Biologisch engerlingen bestrijden in gazon: dat kan met onze unieke en betaalbare methode. Onze aanpak bestaat uit het volgende:

  • verbetering bodemvruchtbaarheid
  • aaltjes tegen engerlingen: stimuleren van de ontwikkeling van gewenste aaltjes en andere natuurlijke, biologische bestrijders van engerlingen

Op deze wijze is èn blijft het gazon en de tuin vrij van engerlingen.

Engerlingen bestrijden chemisch: verleden tijd! 

Chemisch engerlingen bestrijden is verleden tijd. Onze producten zijn namelijk 100% biologisch en 100% effectief. De overige voordelen zijn:

  • gras met een mooiere kleur
  • een lagere onkruiddruk
  • nagenoeg ziekten en plagenvrije ontwikkeling van het gras

Product bestrijding engerlingen

Voor de particuliere markt hebben we het small product:

50m2 eenmalig strooien met xx gram green power en iedere 4 weken sproeien met xx ml green solution plus

Dit product is ook geschikt voor de bestrijding van ritnaalden, emelten en ongewenste aaltjes.

Praktijkvoorbeeld bestrijding engerlingen in het gras 

Eind mei 2016 is de greenkeeper op golfbaan “De Albatros” te Prinsenbeek begonnen met een proef op een perceel van 1 ha om de engerlingen te bestrijden op onze manier. Ze zijn eigenlijk te laat begonnen. Beter was om vroeg in het voorjaar of nog liever in het najaar te beginnen met de getroffen percelen te behandelen. Op het behandelde perceel kwamen er wel engerlingen voor, maar veel minder (rond de 70% minder) en ze kwamen later. Op het behandelde perceel is de greenkeeper ook gestopt met de reguliere bemesting. Door de ingenieuze voeding was de kleuring van het gras beter en bleef het langer een mooie kleur houden.

Na behandeling

biologisch-bestrijden-emelten-engerlingen biologisch-bestrijden-engerlingen-resultaat

Voor behandeling

onbehandeld-perceel-engerlingen-bestrijden onbehandeld-perceel-emelten-bestrijden

Voor behandeling is het gras vaal en de grasmat zit vol met kale plekken. Na behandeling ziet de grasmat er groen en gezond uit zonder kale plekken. Gras zoals het hoort te zijn.

Contact

Wilt u dit product bestellen of meer weten? Mail ons dan a34you@gmail.com of bel ons: 06 5197 8173 We helpen u graag met het bestrijden van engerlingen!