Biologisch emelten bestrijden in gazon

Biologisch emelten bestrijden in gazon: dat kan met onze unieke en betaalbare methode. Onze aanpak bestaat uit het volgende:

  • De vruchtbaarheid van de bodem wordt gestimuleerd
  • aaltjes tegen emelten: stimuleren van de ontwikkeling van gewenste aaltjes en andere natuurlijke, biologische bestrijders van emelten

Op deze wijze is èn blijft het gazon en de tuin vrij van emelten.

Emelten chemisch bestrijden: verleden tijd!

Chemisch engerlingen bestrijden is verleden tijd. Onze producten zijn namelijk 100% biologisch en 100% effectief. De overige voordelen zijn:

  • gras wordt groener en vitaler
  • minder onkruid
  • nagenoeg ziekten en plagenvrije ontwikkeling van het gras

Product bestrijding emelten

Voor de particuliere markt hebben we het small product: 50m2 eenmalig strooien met xx gram green power en iedere 4 weken sproeien met xx ml green solution plus.

Dit product is ook geschikt voor de bestrijding van ritnaalden, engerlingen en andere ongewenste aaltjes.

Praktijkvoorbeeld bestrijding emelten in het gras

Eind mei 2016 is de greenkeeper op golfbaan “De Albatros” te Prinsenbeek begonnen met een proef op een perceel van 1 ha om de engerlingen te bestrijden op onze manier. Ze zijn eigenlijk te laat begonnen. Beter was om vroeg in het voorjaar of nog liever in het najaar te beginnen met de getroffen percelen te behandelen. Op het behandelde perceel kwamen er wel engerlingen voor, maar veel minder (rond de 70% minder) en ze kwamen later. Op het behandelde perceel is de greenkeeper ook gestopt met de reguliere bemesting. Door de ingenieuze voeding was de kleuring van het gras beter en bleef het langer een mooie kleur houden.

Na behandeling

biologisch-bestrijden-emelten-engerlingen biologisch-bestrijden-engerlingen-resultaat

Voor behandeling

onbehandeld-perceel-emelten-bestrijden onbehandeld-perceel-engerlingen-bestrijden

Het resultaat na behandeling is duidelijk te zien: geen of amper kale plekken en het gras oogt veel gezonder en groener.

Contact

Wilt u dit product bestellen of meer weten? Mail ons dan adri@a3-4you.nl  of bel ons: 06 5197 8173 We helpen u graag met het bestrijden van emelten!